01-300 16 11 tajnistvo@szslj.si

V sledečih obvestilih objavljamo možnosti financiranja študija na naši šoli, ki jih ponujajo različne ustanove.

(1) S slovensko vojsko do srednješolske izobrazbe. Se ob sklenitvi pogodbe izobražuješ? Potem si upravičen/a do povračila stroškov izobraževanja, ki so nastali pred sklenitvijo pogodbe z ministrstvom. Prijavi se na postanivojak.si Kontakti: postanivojak@mors.si ali tel.: 080 13 22


(2) SeneCura

Veseli nas, da želite postati medicinska sestra ali bolničar negovalec in se pridružiti nam, skupini ljudi, kateri s srcem opravljamo svoj poklic. Skupina SeneCura je hitro rastoče, veliko mednarodno podjetje kjer vedno iščemo usposobljene in zavzete sodelavce. Zavedamo se, da predstavlja delo v socialno varstvenih (v našem primeru domovih za starejše) in zdravstvenih ustanovah tako kot danes tudi v prihodnosti, poseben izziv.­ Samo zadovoljni in strokovno kompetentni sodelavci lahko zagotavljajo­ kakovost nege in oskrbe. Zato si še posebej prizadevamo, da jih ustrezno podpiramo: financiramo razna izobraževanja in usposabljanja,­ v deficitarnih poklicih omogočamo prekvalifikacijo in prisluhnemo potrebam kariernega razvoja vsakega posameznika.

V SeneCura Slovenija ob tem podpiramo tudi mlade s sofinanciranjem stroškov izobraževanja in sicer z možnostjo (prav tako ob študiju) redne zaposlitve v katerem izmed naših 7. domov za starejše širom po Sloveniji. Zraven finančnih vzpodbud, je v vseh naših domovih možno opravljati tudi počitniško delo oz. delo skozi celo leto preko napotnice študentskega servisa, obvezno šolsko prakso, prostovoljstvo ali pripravništvo. Za več informacij preverite na naši spletni strani: https://www.senecura.si/zaposlitev-pri-senecuri/ ali s pomočjo zloženke poiščite naš vam najbližnji dom in nas za več informacij osebno kontaktirajte.

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost